Skip to content Skip to footer
Foto John en Melissa, eigenaren van Worst&Brood

'We hadden het steeds weer over worstenbroodjes'

Wij zijn John en Melissa van Wortel; vader en dochter.

Een aantal jaar geleden kwamen wij op het idee om een bedrijfje te beginnen in worstenbroodjes. Nadat er wat jaartjes overheen zijn gegaan, waar we het steeds maar weer hadden over de worstenbroodjes, besloten we er echt voor te gaan!

Op 1 Januari 2020 ontstond Worst&Brood en vanaf Maart 2020 zijn we begonnen met de verkoop en bezorging op vrijdag- en zaterdagochtenden van worstenbrood.

Ieder heeft zijn eigen taak binnen dit bedrijfje: John is van beroep bakker en zit al 38 jaar in dit vak. Hij zorgt voor de productie van onze worstenbroodjes.

Melissa is van beroep verpleegkundige, maar zij droomde er altijd al van om iets voor zichzelf te beginnen. Melissa zorgt voor het contact met de klanten en bezorgd de worstenbroodjes.

Het is mooi om dit als vader en dochter te kunnen doen. We doen dit met veel passie en plezier en hopen dit met Worst&Brood nog lang te mogen doen.

Wij richten ons op het maken van verschillende soorten worstenbroodjes, daarnaast hebben wij regelmatig andere lekkernijen. Heeft u specifieke wensen, dan kun ook ook lekkernijen op aanvraag bestellen.